Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Vores aktiviteter

På Lundgården har vi mange aktiviteter i løbet af ugen, og i løbet af et år. Nogle aktiviteter foregår i basisgrupperne, andre på tværs af huset, og nogle helt tredje ude af huset.

Brugere på Lundgården

Det er i basisgrupperne det meste af brugernes arbejdstid tilbringes. Her går tiden med forskellige arbejds- og aktivitetsopgaver samt ikke mindst socialt samvær. 

På tværs af gruppen kan brugerne udføre praktiske opgave, beskæftige sig med musik, motionere, få sig lidt mad i kantinen eller deltage i sæsonbestemte aktiviteter. 

Beboerne kan også med jævne mellemrum deltage i ture ud af huset, om sommeren er det f.eks. Ture-ud-i-det-blå, hvor vi tager madpakke med og kører et sted ud i det danske land og går en tur. 

Praktik i virksomheder

Et af de tilbud vi er meget glade for her på Lundgården er "Praktik i virksomheder", hvor en bruger nogle timer om ugen varetager et job et andet sted end her på Lundgården, eksempelvis i en virksomhed. En ordning som både vores brugere og deres praktiksteder er meget glade for. 

Vi samarbejder også med lokale virksomheder i dagligdagen, da en del af de arbejdsopgaver vi udfører, kommer udefra. Det kan blandt andet være pakke og montageopgaver. 

Vi mangler af og til opgaver, så kender du en virksomhed, der har en opgave vi kan løse, er du velkommen til at kontakte os: 

Værkstedet Lundgården
Thrigesvej 1
7430 Ikast
Tlf.: 99 60 52 40
e-mail: heini@ikast-brande.dk

Læs vores firmafolder 

 

Værkstedet Lundgården
Thrigesvej 1  -  7430 Ikast
Tlf. 9960 5240  -  heini@ikast-brande.dk