Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Vores borgere

På Lundgården er der godt og vel 40 brugere som er vidt forskellige både hvad angår personlighed, men også når det gælder funktionsniveau. Derfor har vi valgt at inddele dem i fire basisgrupper, så vi bedst muligt kan tilbyde dem et tilbud der matcher deres evner, behov og ønsker.

Lundgårdens løbehold

Vores fire basisgrupper er Ungegruppen, AKS-gruppen, Viften og Træværkstedet. Disse grupper er brugernes faste base, hvor de tilbringer størstedelen af den tid de er her på Lundgården.

Ønsker bliver til tilbud

Ud over de fire basisgrupper har vi en række tværgående tilbud, som brugerne kan vælge at tage del i. Disse tilbud har det til fældes at de er opstået ud fra direkte ønsker fra brugerne.

Et eksempel er vores løbehold, der opstod da en af vores bruge gerne ville i gang med at løbe for at tabe sig lidt, flere andre synes også, at det ville være godt med en løbetur og så havde vi pludselig et løbe hold.

Andre tilbud er ROK og Rul, Radio Lundgården og Servicegruppen.

 


Værkstedet Lundgården
Thrigesvej 1  -  7430 Ikast
Tlf. 9960 5240  -  heini@ikast-brande.dk