Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Træværkstedet

Træværkstedet er en produktionsgruppe, hvor der kan opleves deadlines på opgaver og hvor der stilles krav til aktiv deltagelse.

Arbejde

Brugerne i Træværkstedet skriver under på en arbejdskontrakt og det forventes at de lever op til den. Det er derfor Træværkstedet der har hovedansvaret for de opgaver vi får ind udefra og som sørger for, at opgaven er fuldført til den fastsatte deadline.


Vi forsøger at skaffe arbejdsopgaver fra virksomheder i området, så vi kan give værkstedsbrugerne en meningsfyldt arbejdsdag. Derudover deltager Træværkstedets brugere i produktion af de produkter som sælges i Lundgårdens butik.

Vi har i værkstedet 2 brugercomputere, som værkstedsbrugerne på skift kan anvende og få kyndig hjælp til, så de får en god indføring i den digitale verden.

Værkstedsbrugerne har derudover mulighed for, på tværs af grupperne på Lundgården, at deltage i forskellige kreative tiltag.

Ligeledes tilbydes der forskellige aktiviteter uden for Lundgården, såsom udflugter, festivaler, bowling og lignende.

Træværkstedet har 15 faste værkstedsbrugere, som har deres daglige arbejde her. Aldersfordelingen er fra 23 år til 61 år og består af begge køn. Brugerne optjener løn.

      

Værkstedet Lundgården
Thrigesvej 1  -  7430 Ikast
Tlf. 9960 5240  -  heini@ikast-brande.dk